Het produceren van een goede mailing is meer dan een druk op een knop van de printer. Niet alleen zorgen we ervoor dat we al je aangeleverde bestanden, ongeacht de extensie, kunnen inlezen en samenvoegen. Ook printen we efficiënt in de gewenste oplage of uitvoering en zorgen we voor optimale verwerking.

Het screenen van de input is essentieel, zoals tekstdocumenten, grafische files of adresbestanden. Dubbele gegevens filteren we uit de database. Zonodig printen we je handtekening (in kleur) mee.

Onze productiestraten zijn ingericht met beproefde printertechniek en software. Voor de beste prijs en kwaliteit is er een ruime keuze in formaat en uitvoering. Of het nu gaat om laser-, kleuren- of inkjetprints. Enkele voorbeelden:

Mailings geprint in elke gewenste oplage en uitvoering, gecouverteerd of geseald.

Handleidingen, syllabi en verslagen printen (drukken, kopiëren) en samenstellen vanuit elk aangeleverd bestand of hard-copy.

Adresdragers  met daarop adresgegevens en logo voor mailings en mailpacks in transparante enveloppen. Voor een goede postale verwerking kunnen wij hier een KIX- en barcodering (sorteren en traceren aan toevoegen.)

Etiketten printen van laser-, duocopy- of matrixetiketten voor drukwerk of pakketten. Zowel eigen etiketten aanleveren als door ons laten maken is mogelijk.

Tevens zorgen wij ervoor dat uw mailing tijdig verzonden wordt en dat uw mailing op de door u gewenste datum op de deurmat ligt.

vraag

Voorraadbeheer

Hier kunt u inloggen om te kijken hoeveeel u nog op voorraad heeft